притисни ентер »

Јавноста го „етикетираше“ како најгрд актер, а тој се венчал со најубавата жена: На 53-годишна возраст добил дете со љубовницата која има исто години колку и неговата ќерка
Јавноста го „етикетираше“ како најгрд актер, а тој се венчал со најубавата жена: На 53-годишна возраст добил дете со љубовницата која има исто години колку и неговата ќерка

Јавноста го „етикетираше“ како најгрд актер, а тој се венчал со најубавата жена: На 53-годишна возраст добил дете со љубовницата која има исто години колку и неговата ќерка

Кога се дознало дека една од најубавите жени на светот, Кејт Бекинсејл, е во врска со „талентираниот, но грд актер“ Мајкл Шин, многумина не верувале во тоа. Луѓето се прашувале како ја освоил и тврделе дека „лажицата му паднала во медот“, меѓутоа, набрзо потоа тие стапиле во брак, а во Холивуд започнале да кружат информации дека Шин е неверен, особено

Го нарекуваа најгрдиот актер, а тој се ожени со убавица: Сега 26 години помладата љубовница му родила дете

Го нарекуваа најгрдиот актер, а тој се ожени со убавица: Сега 26 години помладата љубовница му родила дете

Холивудскиот актер Мајкл Шин неодамна третпат станал татко кога неговата девојка Ана Лундберг се породила со нивното второ дете, а среќната вест ја споделиле на Инстаграм. Убавата актерка се породила во мај, по што обелодениле дека добиле уште една ќерка, која ја крстиле Мабли. 53-годишниот Мајкл и 27-годишната Ана се родители и на 2-годишната ќерка