притисни ентер »

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот
Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје им се заблагодари

Одбележан денот на пожарникарството

Одбележан денот на пожарникарството

Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје им се заблагодари

Од први јуни Медицинска екипа ќе оди со пожарникарите на интервенции

Од први јуни Медицинска екипа ќе оди со пожарникарите на интервенции

Медицинска служба од први јуни заедно со пожарникарите ќе оди на интервенции, најави денеска командантот на скопската Бригада за противпожарна заштита Владимир Симоновски на одбележувањето на 20 мај-Денот на пожарникарите. МЕдицинската служба ја сочинуваат високо обучени лица кои ќе даваат прва помош на повредени. Од Бригадата велат дека досега се

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје им се заблагодари

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје им се заблагодари

Шилегов до пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост

Шилегов до пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост

Бригадата за противпожарна заштита од оваа година е побогата за нови 20 пожарникари, а предвидени се и дополнителни 50 вработувања. Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Шилегов по повод денот на пожарникарите: Продолжете да бидете наша гордост и херои на градот

Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје им се заблагодари

Хероите на градот: Одбележан денот на пожарникарството

Хероите на градот: Одбележан денот на пожарникарството

Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје

Одбележан денот на  пожарникарството – нови 20 пожарникари

Одбележан денот на пожарникарството – нови 20 пожарникари

Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје

Хероите на Градот – одбележан Денот на пожарникарството Во Скопје

Хероите на Градот – одбележан Денот на пожарникарството Во Скопје

Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а командантот на  Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски, на градоначалникот Петре Шилегов му поднесе рапорт. Шилегов, во свое лично име и во името на граѓаните на Скопје