притисни ентер »

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија
Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Доктор Наташа Најдановска-Алулоска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за детски болести на местото на досегашниот директор Катарина Ставриќ, а д-р Даница Поповиќ-Моневска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат – максилофацијална хирургија, на местото на

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Доктор Наташа Најдановска-Алулоска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за детски болести на местото на досегашниот директор Катарина Ставриќ, а д-р Даница Поповиќ-Моневска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат – максилофацијална хирургија, на местото на

Нова директорка на максиофацијална хирургија е Даница Поповиќ-Моневска

Нова директорка на максиофацијална хирургија е Даница Поповиќ-Моневска

На Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат-максилофацијална хирургија, на местото на досегашниот директор, Славе Наумовски, за нов медицински директор се именува - Даница Поповиќ-Моневска. На Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат-максилофацијална хирургија, на местото на досегашниот директор, Славе Наумовски,

Даница Поповиќ-Моневска нова директорка на Клиниката за максилофацијална хирургија

Даница Поповиќ-Моневска нова директорка на Клиниката за максилофацијална хирургија

За в.д. директори се именувани:- Насер Муареми, в.д. организациски директор во ЈЗУ Универзитетска клиника по кардиологија- Џемиле Јусуфи, в.д. медицински директор во ЈЗУ Универзитетски институт по клиничка биохемија Министерството за здравство информира дека по објавените јавни конкурси за именување директори во јавни здравствени установи, заклучно

Наташа Најдановска-Алулоска нова директорка на Клиниката за детски болести

Наташа Најдановска-Алулоска нова директорка на Клиниката за детски болести

Наташа Најдановска-Алулоска е именувана за нова директорка на Клиниката за детски болести, на местото на Катарина Ставриќ, информира Министерството за здравство. Исто така, за нов директор на Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат-максилофацијална хирургија, на местото на досегашниот директор, Славе Наумовски, за нов медицински

МЗ: Нов директор на Клиниката за Детски болести е Наташа Најдановска-Алулоска

МЗ: Нов директор на Клиниката за Детски болести е Наташа Најдановска-Алулоска

Министерството за здравство преки писмено соопштение информира се назначени нови директори во две установи. На местото на досегашниот директор во Универзитетска клиника за Детски болести, Катарина Ставриќ, за нов медицински директор се именува – Наташа Најдановска-Алулоска. Во Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат-максилофацијална

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Доктор Наташа Најдановска-Алулоска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за детски болести на местото на досегашниот директор Катарина Ставриќ, а д-р Даница Поповиќ-Моневска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат – максилофацијална хирургија, на местото на

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Назначени нови директори на Детска клиника и на Максилофацијална хирургија

Доктор Наташа Најдановска-Алулоска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за детски болести на местото на досегашниот директор Катарина Ставриќ, а д-р Даница Поповиќ-Моневска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат – максилофацијална хирургија, на местото на

Детска клиника и Максилофацијална хирургија со нови директори

Детска клиника и Максилофацијална хирургија со нови директори

Доктор Наташа Најдановска-Алулоска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за детски болести на местото на досегашниот директор Катарина Ставриќ, соопшти Министерството за здравство по објавените јавни конкурси за именување директори во јавните здравствени установи. Од таму информираат дека на местото на досегашниот директор

По Детска клиника нов директор доби и Максилофацијална хирургија

По Детска клиника нов директор доби и Максилофацијална хирургија

Доктор Наташа Најдановска-Алулоска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за детски болести на местото на досегашниот директор Катарина Ставриќ, а д-р Даница Поповиќ-Моневска е назначена за нов медицински директор на Универзитетската клиника за хирургија на лице, вилици и врат – максилофацијална хирургија, на местото на