притисни ентер »

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час
Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Нема крај на повидок на разговорите меѓу Александар Вучиќ и Албин Курти со посредство на европските претставници во вилата „Билјана“ во Охрид. Откако имаа поединечни состаноци српскиот претседател и косовскиот премиер со шефот на европската дипломатија, Жозеп Борел, и со специјалниот претставник на ЕУ за Западен Балкан, Мирослав Лајчак, тие седнаа

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час Неизвесно е дали Вучиќ, Курти и европските посредници ќе ја најдат магичната формула процесот за нормализација меѓу Србија и Косово да тргне вистински напред Нема крај на повидок на разговорите меѓу Александар Вучиќ и Албин Курти со посредство на европските претставници во вилата „Билјана“ во Охрид

Разговорите во Охрид влегоа во осмиот час

Разговорите во Охрид влегоа во осмиот час

Неизвесно е дали Вучиќ, Курти и европските посредници ќе ја најдат магичната формула процесот за нормализација меѓу Србија и Косово да тргне вистински напред Нема крај на повидок на разговорите меѓу Александар Вучиќ и Албин Курти со посредство на европските претставници во вилата „Билјана“ во Охрид. Откако имаа поединечни состаноци српскиот претседател

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Нема крај на повидок на разговорите меѓу Александар Вучиќ и Албин Курти со посредство на европските претставници во вилата „Билјана“ во Охрид. Откако имаа поединечни состаноци српскиот претседател и косовскиот премиер со шефот на европската дипломатија Жозеп Борел, и со специјалниот претставник на ЕУ за Западен Балкан, Мирослав Лајчак, тие седнаа на

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Нема крај на повидок на разговорите меѓу Александар Вучиќ и Албин Курти со посредство на европските претставници во вилата „Билјана“ во Охрид. Откако имаа поединечни состаноци српскиот претседател и косовскиот премиер со шефот на европската дипломатија Жозеп Борел, и со специјалниот претставник на ЕУ за Западен Балкан, Мирослав Лајчак, тие седнаа на

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Маратон во Охрид, разговорите влегоа во осмиот час

Неизвесно е дали Вучиќ, Курти и европските посредници ќе ја најдат магичната формула процесот за нормализација меѓу Србија и Косово да тргне вистински напред Нема крај на повидок на разговорите меѓу Александар Вучиќ и Албин Курти со посредство на европските претставници во вилата „Билјана“ во Охрид. Откако имаа поединечни состаноци српскиот претседател

Прес-центарот во Охрид преполн, нема каде да се седи

Прес-центарот во Охрид преполн, нема каде да се седи

Ретко кон настан во Македонија предизвикал толку големо медиумско внимание во последно време како што се разговорите на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премиер Албин Курти со посредните Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид. Како што можете да видите на фотографијата прес-центарот е преполн, нема слободно место. За овие, според