притисни ентер »

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана
Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи. Во интервју за телевизијата N1, чии делови беа објавени на веб-страницата во текот на денот, Марфи ја оцени како целосно

САД го сметаат Додик за безбедносна закана, вели американскиот амбасадор во Сараево

САД го сметаат Додик за безбедносна закана, вели американскиот амбасадор во Сараево

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи. Во интервју за телевизијата N1, чии делови беа објавени на веб-страницата во текот на денот, Марфи ја оцени како целосно

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи. Во интервју за телевизијата N1, чии делови беа објавени на веб-страницата во текот на денот, Марфи ја оцени како целосно

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи. Во интервју за телевизијата N1, чии делови беа објавени на веб-страницата во текот на денот, Марфи ја оцени како целосно