притисни ентер »

Докторот предупреди дека никогаш не треба да пиете ваква вода: Во лето ситуацијата е уште полоша, а еве како тоа влијае на вашето целокупно здравје

Докторот предупреди дека никогаш не треба да пиете ваква вода: Во лето ситуацијата е уште полоша, а еве како тоа влијае на вашето целокупно здравје

Водата е неопходна за одржување на здравјето и нормалното функционирање на организмот. Нашето тело главно се состои од вода, која е неопходна за многу витални функции. Помага во одржување на рамнотежата на телесните течности, ја регулира телесната температура, го стимулира варењето и апсорпцијата на хранливите материи и исфрлањето на отпадните материи

Докторот предупреди дека никогаш не треба да пиете ваква вода: Во лето ситуацијата е уште полоша, а еве како тоа влијае на вашето целокупно здравје

Докторот предупреди дека никогаш не треба да пиете ваква вода: Во лето ситуацијата е уште полоша, а еве како тоа влијае на вашето целокупно здравје

Водата е неопходна за одржување на здравјето и нормалното функционирање на организмот. Нашето тело главно се состои од вода, која е неопходна за многу витални функции. Помага во одржување на рамнотежата на телесните течности, ја регулира телесната температура, го стимулира варењето и апсорпцијата на хранливите материи и исфрлањето на отпадните материи