притисни ентер »

За неносење маска казни за 386 граѓани
За неносење маска казни за 386 граѓани

За неносење маска казни за 386 граѓани

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава регистрирани се 386 прекршувања на мерката за носење лична заштита на лице, информира МВР. Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава регистрирани се 386 прекршувања на мерката за носење лична заштита на лице, информира МВР. Од Министерството за внатрешни работи

386 санкции за неносење маска

386 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 386 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид-19. Текстот 386 санкции за неносење маска

За неносење маска 386 санкции

За неносење маска 386 санкции

Министерството за внатрешни работи во денешното соопштение апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид 19.

386 санкции за неносење маска

386 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие (22/23.02.2021 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 386 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид 19.

МВР: 386 санкции за неносење маска

МВР: 386 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 386 прекршоци, соопштија од МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид- 19.

386 санкции за неносење маска

386 санкции за неносење маска

Од Министерството за внатрешни работи информираат дека 386 граѓани се санкционирани за неносење заштитна маска во текот на вчерашниот ден. - Во текот на изминатото деноноќие (22/23.02.2021 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 386 прекршоци, соопштуваат од МВР. Министерството

386 санкции за неносење маска

386 санкции за неносење маска

Од Министерството за внатрешни работи информираат дека 386 граѓани се санкционирани за неносење заштитна маска во текот на вчерашниот ден. - Во текот на изминатото деноноќие (22/23.02.2021 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 386 прекршоци, соопштуваат од МВР. Министерството

386 санкции за неносење маска

386 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие (22/23.02.2021 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 386 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид 19