притисни ентер »

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје
Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Во текот на вчерашниот ден при извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, пронајдено било огнено оружје пиштол марка „црвена застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал, соопштија од СВР Охрид. „Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Во текот на вчерашниот ден при извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, пронајдено било огнено оружје пиштол марка „црвена застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал, соопштија од СВР Охрид. „Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Во текот на вчерашниот ден при извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, пронајдено било огнено оружје пиштол марка „црвена застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал, соопштија од СВР Охрид. „Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Во текот на вчерашниот ден при извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, пронајдено било огнено оружје пиштол марка „црвена застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал, соопштија од СВР Охрид. „Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Во текот на вчерашниот ден при извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, пронајдено било огнено оружје пиштол марка „црвена застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал, соопштија од СВР Охрид. „Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен

Македонската полиција влезе во кафуле - еден уапсен

Македонската полиција влезе во кафуле - еден уапсен

При извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, вчера пронајдено е огнено оружје пиштол марка „Црвена Застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал. Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен во полициската станица во Струга. По консултација

Стружанец уапсен во кафуле, полицијата пронашла пиштол кај него

Стружанец уапсен во кафуле, полицијата пронашла пиштол кај него

Стружанец уапсен во кафуле, полицијата пронашла пиштол кај него При извршен личен преглед кај У.В.(22) од струшкото село Поум, вчера пронајдено е огнено оружје пиштол марка „Црвена Застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал. Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Приведен 22-годишен стружанец, нелегално поседувал оружје

Во текот на вчерашниот ден при извршен личен преглед кај 22-годишниот У.В. од струшкото село Поум, пронајдено било огнено оружје пиштол марка „црвена застава“ калибар 9 милиметри и рамка со девет куршуми, кои нелегално ги поседувал, соопштија од СВР Охрид. „Прегледот е извршен во кафетерија во селото Делогожда каде е забележан а потоа, веднаш е приведен