притисни ентер »

Поради поголема безбедност на граѓаните: Нови пешачки семафори во Чаир
Поради поголема безбедност на граѓаните: Нови пешачки семафори во Чаир

Поради поголема безбедност на граѓаните: Нови пешачки семафори во Чаир

Деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, соопшти Град Скопје. „ Тука за првпат се поставуваат пешачки семафори и со нив ќе се зголеми безбедноста

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош" во Чаир

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош" во Чаир

Деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош", наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, информираат од Град Скопје. Од Град Скопје дополнуваат дека поставувањето на семафорите треба да заврши

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, соопшти Град Скопје. „ Тука за првпат се поставуваат пешачки семафори и со нив ќе се зголеми безбедноста

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, соопшти Град Скопје. „ Тука за првпат се поставуваат пешачки семафори и со нив ќе се зголеми безбедноста

По барање на граѓаните: Поставени нови пешачки семафори наспроти паркот во Чаир

По барање на граѓаните: Поставени нови пешачки семафори наспроти паркот во Чаир

Со цел решавање на долгогодишниот проблем на жителите, деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски Карпош, наспроти паркот во Чаир, соопштија  од Град Скопје. -Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди.Тука за првпат се поставуваат

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, соопшти Град Скопје. „ Тука за првпат се поставуваат пешачки семафори и со нив ќе се зголеми безбедноста

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош" во Чаир

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош" во Чаир

Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, информираат од Град Скопје. Од Град Скопје дополнуваат дека поставувањето на семафорите треба да заврши во текот на наредната недела, доколку дозволат временските услови, а нивното пуштање ќе се реализира по целосното

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош

Деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди, соопшти Град Скопје. „ Тука за првпат се поставуваат пешачки семафори и со нив ќе се зголеми безбедноста

Проблемот на жителите од Чаир се решава со поставување на пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“

Проблемот на жителите од Чаир се решава со поставување на пешачки семафори на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“

Со цел решавање на долгогодишниот проблем на жителите, деновиве се поставуваат нови пешачки семафори на булеварот Христијан Тодоровски Карпош, наспроти паркот во Чаир. Овие семафори се поставуваат на барање на граѓаните, бидејќи на оваа локација во минатото се случија поголем број сообраќајни незгоди. Тука за првпат се поставуваат пешачки семафори