притисни ентер »

Истражувањето откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите, но експертите не се целосно убедени во тоа
Истражувањето откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите, но експертите не се целосно убедени во тоа

Истражувањето откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите, но експертите не се целосно убедени во тоа

Најновата студија покажа дека мажите кои користат вијагра имаат намален ризик од прерана смрт, но експертите не се целосно убедени. Еве зошто. Според резултатите од неодамна објавената научна студија, мажите кои земаат вијагра за еректилна дисфункција може да имаат помал ризик од прерана смрт. Споменатото истражување ги разгледа 14-годишните медицински

Истражување откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите

Истражување откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите

Најновата студија покажа дека мажите кои користат вијагра имаат намален ризик од прерана смрт, но експертите не се целосно убедени Според резултатите од неодамна објавената научна студија, мажите кои земаат вијагра за еректилна дисфункција може да имаат помал ризик од прерана смрт. Споменатото истражување ги разгледа 14-годишните медицински досиеја

„Вијаграта“ на мажите им го зацврстува и срцето

„Вијаграта“ на мажите им го зацврстува и срцето

„Вијаграта“ на мажите им го зацврстува и срцето М. Б. Пред 5 минути Фото: Ccnull Мажите што користат апчиња за еректилна дисфункција „вијагра“ во исто време го намалуваат ризикот од прерана смрт од срцеви проблеми , покажуваат резултати од ново истражување финансирано од фармацевтската компанија „Санофи“. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber

Истражување откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите, но експертите не се целосно убедени во тоа

Истражување откри нешто исклучително интересно за вијаграта и мажите, но експертите не се целосно убедени во тоа

Најновата студија покажа дека мажите кои користат вијагра имаат намален ризик од прерана смрт, но експертите не се целосно убедени. Еве зошто. Според резултатите од неодамна објавената научна студија, мажите кои земаат вијагра за еректилна дисфункција може да имаат помал ризик од прерана смрт. Споменатото истражување ги разгледа 14-годишните медицински