притисни ентер »

Нова платформа за вежбање од вашиот дом
Нова платформа за вежбање од вашиот дом

Нова платформа за вежбање од вашиот дом

Од денеска започнува првата македонска онлајн платформа за фитнес и рекреација VezbajDoma Платформата е наменета за сите кои сакаат во периодот да останат физички активни и да го подобрат нивното здравје и психо-физичка состојба преку активност. Часовите на платформата за почеток се предвидени да се изведуваат 3 пати во неделата…

#вежбајдома: Наскоро нова онлајн платформа за вежбање во домашни услови

#вежбајдома: Наскоро нова онлајн платформа за вежбање во домашни услови

Наскоро ќе започне да функцонира нова онлајн платформа „ВежбајДома" која ќе ви овозможи да вежбате во домашни услови. Преку оваа платформа ќе ви биде обезбедено реализирање на рекреативни часови со помош на фитнес инструктор директно во вашиот дом, преку стриминг во живо. Особено овој перод, кога можностите за физичко движење се редуцирани, ваков начин