притисни ентер »

Џесика Алба дојде во Хрватска
Џесика Алба дојде во Хрватска

Џесика Алба дојде во Хрватска

Актерката Џесика Алба, допатува во Дубровник, Хрватска. Таа заедно со колешката Габриела Унион, ја промовираат серијата „L.A.’s Finest“ на настанот „New Europe Market“, каде се собираат професионалци од светот на телевизијата и филмот.Џесика била воодушевена од Јадранот и за медиумите изјавила дека тука би жевеела, пренесоа медиумите.

Џесика Алба дојде во Хрватска

Џесика Алба дојде во Хрватска

Актерката Џесика Алба, допатува во Дубровник, Хрватска. Таа заедно со колешката Габриела Унион, ја промовираат серијата „L.A.’s Finest“ на настанот „New Europe Market“, каде се собираат професионалци од светот на телевизијата и филмот.Џесика била воодушевена од Јадранот и за медиумите изјавила дека тука би жевеела, пренесоа медиумите. Џесика Алба дојде

Џесика Алба воодушевена од Дубровник

Џесика Алба воодушевена од Дубровник

Познатата холивудска актерка Џесика Алба деновиве е во Дубровник, каде што учествува на конференцијата New Europe Market (NEM), на која го промовира американскиот телевизиски серијал „L.A.’s Finest”. 38-годишната актерка ја користи приликата да прошета и низ градот. „Ова место е неверојатно! Храната, Јадранското море, сѐ е воодушевувачко!“, напиша

Џесика Алба е воодушевена од Јадранот: Преубавата актерка допатува во Хрватска

Џесика Алба е воодушевена од Јадранот: Преубавата актерка допатува во Хрватска

Една од најубавите жени во светот, актерката Џесика Алба, допатува во Дубровник, работно. Таа во Хрватска е со колешката Габриела Унион, а заедно ја промовираат серијата „L.A.'s Finest“ на настанот „New Europe Market“, каде се собираат професионалци од светот на телевизијата и филмот. - Ова место е прекрасно! Светлост, храна, Јадран- неверојатно- воодушевена

Џесика Алба допатува во Хрватска

Џесика Алба допатува во Хрватска

Актерката Џесика Алба, допатува во Дубровник, Хрватска. Таа заедно со  колешката Габриела Унион,  ја промовираат серијата „L.A.’s Finest“ на настанот „New Europe Market“, каде се собираат професионалци од светот на телевизијата и филмот.Џесика била воодушевена од Јадранот и за медиумите изјавила дека овде и би живеела.

Џесика Алба е во Дубровник: Овој град е неверојатен!

Џесика Алба е во Дубровник: Овој град е неверојатен!

Познатата холивудска актерка Џесика Алба деновиве е во Дубровник, како што пренесува сајтот croatiaweek.com. Поводот за нејзиниот престој во еден од најпосетените туристички центри на Јадранското море, е нејзиното учество на конференцијата New Europe Market (NEM), што важи за еден од најзначајните и најмасовните настани во телевизиската индистрија