притисни ентер »

Почина Спаска Митрова, жената која ги скара Македонија и Бугарија
Почина Спаска Митрова, жената која ги скара Македонија и Бугарија

Почина Спаска Митрова, жената која ги скара Македонија и Бугарија

Смртта на гевгеличанката Спаска Митрова, која се декларираше како Бугарка додека се спореше со својот сопруг за старателството над ќерката Сузана, е една од главните вести во бугарските медиуми. Митрова, на чија страна застана лично бугарскиот премиер Бојко Борисов и која покрај македонското доби и бугарско државјанство, почина синоќа во својот дом

Почина жената која ги скара Македонија и Бугарија

Почина жената која ги скара Македонија и Бугарија

Смртта на гевгеличанката Спаска Митрова, која се декларираше како Бугарка додека се спореше со својот сопруг за старателството над ќерката Сузана, е една од главните вести во бугарските медиуми. Митрова, на чија страна застана лично бугарскиот премиер Бојко Борисов и која покрај македонското доби и бугарско државјанство, почина синоќа во својот дом

Почина Спаска Митрова, чиј спор за старателството на ќерката ги скара Македонија и Бугарија

Почина Спаска Митрова, чиј спор за старателството на ќерката ги скара Македонија и Бугарија

Смртта на гевгеличанката Спаска Митрова, која се декларираше како Бугарка додека се спореше со својот сопруг за старателството над ќерката Сузана, е една од главните вести во бугарските медиуми. Митрова, на чија страна застана лично бугарскиот премиер Бојко Борисов и која покрај македонското доби и бугарско државјанство, почина синоќа во својот дом

Почина жената која ги скара Македонија и Бугарија

Почина жената која ги скара Македонија и Бугарија

Почина жената која ги скара Македонија и Бугарија Смртта на гевгеличанката Спаска Митрова, која се декларираше како Бугарка додека се спореше со својот сопруг за старателството над ќерката Сузана, е една од главните вести во бугарските медиуми. Митрова, на чија страна застана лично бугарскиот премиер Бојко Борисов и која покрај македонското доби и

Почина Спаска Митрова

Почина Спаска Митрова

Синоќа во својот дом во Гевгелија почина Спаска Митрова. Митрова долго време се борела со тумор, но не успеала да ја пребори страшната болест. До својот последен ден Митрова живеела заедно со својата ќерка Сузана, која сега има 14 г. Митрова стана позната на македонската јавност откако долг период водеше битка со својот поранешен сопруг за родителските