притисни ентер »

Уште еден град во Италија нуди пари за купување и куќа и реновирање за да не остане празен
Уште еден град во Италија нуди пари за купување и куќа и реновирање за да не остане празен

Уште еден град во Италија нуди пари за купување и куќа и реновирање за да не остане празен

Фото: пикселс Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000

Прекрасно италијанско гратче ќе ви плати 30.000 евра за да се преселите таму, но под еден услов

Прекрасно италијанско гратче ќе ви плати 30.000 евра за да се преселите таму, но под еден услов

Гратче на југот на Италија нуди до 30.000 евра за оние што сакаат да се преселат таму. Гратчето Пресиче-Акварика се бори со намалената популација и напуштени домови. За да привлече нови сопственици на домови, гратчето вети грантови за луѓето кои ќе купат куќа и ќе се регистрираат како жители на градот. Еве што треба да знаете ако сте заинтересирани

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000 евра и да го

Градот Пресиче во Италија нуди до 30.000 евра за оние кои што ќе се населат во него

Градот Пресиче во Италија нуди до 30.000 евра за оние кои што ќе се населат во него

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000 евра и да го

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000 евра и да го

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000 евра и да го

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000 евра и да го

ВАШЕ Е САМО ДА ДОЈДЕТЕ Град во Италија нуди 30.000 евра за населување

ВАШЕ Е САМО ДА ДОЈДЕТЕ Град во Италија нуди 30.000 евра за населување

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови. Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен, т.е. напуштен имот, што чини околу 25.000 евра и да го

Италијанско гратче дава 30.000 евра ако се преселите таму

Италијанско гратче дава 30.000 евра ако се преселите таму

Италијанско гратче дава 30.000 евра ако се преселите таму Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш, има услови… Оние кои ќе ја прифатат понудата мора да ги искористат парите за да купат празен,