притисни ентер »

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски
Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски

Тешко ѝ на Македонија ако решението се тандемот лепливи прсти – Заев и Бучковски. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, реагирајќи на информацијата дека Владата го именува поранешниот премиер, Владо Бучковски, за специјален претставник во Бугарија. „Бучковски предлагаше заедничко чествување на Илинден со источниот сосед, a Заев

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се “тандемот лепливи прсти” Заев и Бучковски

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се “тандемот лепливи прсти” Заев и Бучковски

Тешко на Македонија ако решението се “тандемот лепливи прсти” Заев и Бучковски. Ова е предвестие на катастрофата која не смееме да дозволиме да се случи, реагира денеска попладне Христијан Мискоски на информацијата дека Владо Бучковски е именуван за владин претставник за Бугарија. Во написот на Фејсбук лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ наведе и конкретни

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски

Тешко ѝ на Македонија ако решението се тандемот лепливи прсти – Заев и Бучковски. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, реагирајќи на информацијата дека Владата го именува поранешниот премиер, Владо Бучковски, за специјален претставник во Бугарија. „Бучковски предлагаше заедничко чествување на Илинден со источниот сосед, a Заев

Мицкоски за Бучковски: Тешко на Македонија со тандемот „лепливи прсти“

Мицкоски за Бучковски: Тешко на Македонија со тандемот „лепливи прсти“

Тешко на Македонија ако решението е „тандемот лепливи прсти“ Заев и Бучковски. Ова е предвестие на катастрофата која не смееме да дозволиме да се случи. Затоа кога овие двајца се прашањето, одговорот е народот. Ова, меѓудродото, го вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во својата реакција на информацијата дека Владата го именуваше поранешниот

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се „тандемот лепливи прсти Заев и Бучковски“

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се „тандемот лепливи прсти Заев и Бучковски“

Бучковски предлагаше заедничко чествување на Илинден со источниот сосед, a Заев во скорeшното интервју ги направи ослободители. Денес, човекот чија кариера заврши со политички договор за судскиот предмет Тенковски делови, Заев го враќа на нова врата која преговара за историјата, јазикот, македонското малцинство, хероите – вели во реакцијата на именувањето

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се „тандемот лепливи прсти Заев и Бучковски“

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се „тандемот лепливи прсти Заев и Бучковски“

Денес, човекот чија кариера заврши со политички договор за судскиот предмет Тенковски делови, Заев го враќа на нова врата која преговара за историјата, јазикот, македонското малцинство, хероите. Луѓето со "лепливи прсти", едниот познат по Бачило, продажба на ЕВН, Маџар Телеком, пасоши, другиот познат по Глобал, поткуп- евро за Вицето, Рекет 1 и 2,

Мицкоски за назначувањето на Бучковски: Тешко на Македонија

Мицкоски за назначувањето на Бучковски: Тешко на Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во својата реакција на информацијата дека Владата го именуваше поранешниот премиер и лидер на СДСМ Владо Бучковски за специјален претставник во Бугарија, вели дека овој избор е предвестие на катастрофата која не смееме да дозволиме да се случи „Бучковски предлагаше заедничко чествување на Илинден со источниот

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се Заев и Бучковски

Тешко ѝ на Македонија ако решението се тандемот лепливи прсти – Заев и Бучковски. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, реагирајќи на информацијата дека Владата го именува поранешниот премиер, Владо Бучковски, за специјален претставник во Бугарија. „Бучковски предлагаше заедничко чествување на Илинден со источниот сосед, a Заев

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се „тандемот лепливи прсти Заев и Бучковски“

Мицкоски: Тешко на Македонија ако решението се „тандемот лепливи прсти Заев и Бучковски“

Бучковски предлагаше заедничко чествување на Илинден со источниот сосед, a Заев во скорeшното интервју ги направи ослободители. Денес, човекот чија кариера заврши со политички договор за судскиот предмет Тенковски делови, Заев го враќа на нова врата која преговара за историјата, јазикот, македонското малцинство, хероите. Луѓето со “лепливи прсти”,