притисни ентер »

Џеф Безос постави нов рекорд, купи имот од 165 милиони долари
Џеф Безос постави нов рекорд, купи имот од 165 милиони долари

Џеф Безос постави нов рекорд, купи имот од 165 милиони долари

Богатството на Безос е проценето на 131 милијарда долари. Основачот на „Амазон“ Џеф Безос ја купил од медиумскиот магнат Дејвид Гефен вилата во Лос Анџелес со што го соборил рекордот кога станува збор за трансакции од овој вид, пишува „Волстрит журнал“. Најбогатиот човек на светот недвижноста „Ворнер“ ја платил дури 165 милиони долари. Со тоа е соборен

Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Богатството на основачот на „Амазон“, Џеф Безос (56), се проценува на 132 милијарди американски долари, така што не му претставувало проблем да одвои дури 165 милиони долари за имот на Беверли Хилс. Со тоа Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес Имотот од 9 хектари му припаѓал на Џек Ворнер, покојниот сопственик на студиото

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Богатството на основачот на „Амазон“, Џеф Безос (56), се проценува на 132 милијарди американски долари, така што не му претставувало проблем да одвои дури 165 милиони долари за имот на Беверли Хилс. Со тоа Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес Имотот од 9 хектари му припаѓал на Џек Ворнер, покојниот сопственик на студиото

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Богатството на основачот на „Амазон“, Џеф Безос (56), се проценува на 132 милијарди американски долари, така што не му претставувало проблем да одвои дури 165 милиони долари за имот на Беверли Хилс. Со тоа Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес Имотот од 9 хектари му припаѓал на Џек Ворнер, покојниот сопственик на студиото

Џеф Безос инвестираше рекордна сума во недвижен имот

Џеф Безос инвестираше рекордна сума во недвижен имот

Купувањето на имотот на Безос го надмина претходниот рекорд од 150 милиони американски долари за имотот „Чартвел“ што го купи Лахлан Мардок во 2019 година. Основачот на Амазон, Џеф Безос, наводно, купил имот во Беверли Хилс за 165 милиони долари, што е рекорд кога станува збор за најскапиот недвижен имот на продажба во Калифорнија. Според извештајот

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Богатството на основачот на „Амазон“, Џеф Безос (56), се проценува на 132 милијарди американски долари, така што не му претставувало проблем да одвои дури 165 милиони долари за имот на Беверли Хилс. Со тоа Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес Имотот од 9 хектари му припаѓал на Џек Ворнер, покојниот сопственик на студиото

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Џеф Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес, купи имот од 165 милиони долари

Богатството на основачот на „Амазон“, Џеф Безос (56), се проценува на 132 милијарди американски долари, така што не му претставувало проблем да одвои дури 165 милиони долари за имот на Беверли Хилс. Со тоа Безос постави нов рекорд на цените на недвижностите во Лос Анџелес Имотот од 9 хектари му припаѓал на Џек Ворнер, покојниот сопственик на студиото

Безос го купил најскапиот имот во Лос Анџелес

Безос го купил најскапиот имот во Лос Анџелес

Основачот на Амазон, Џеф Безос е тежок 132 милијарди долари, па така не му било проблем да искешора дури 165 милиони долари за имот во Лос Анџелес. Со тоа Безос го постави новиот рекорд за цена на недвижнина во Лос Анџелес. Имотот е од девет хектари и изворно му припаѓал на Џек Варнер, покојниот сопственик на Warner Bros Studio. Варнер во 1930 на имотот

Џеф Безос ја купи најскапата куќа во светот

Џеф Безос ја купи најскапата куќа во светот

Најбогатиот човек на светот недамна го собори рекородот во купување на најскапиот имот во Лос Анџелес кога купил имот вреден 165 милиони долари. Со тоа Безос постави нов рекорд на цената на недвижностите во Лос Анџелес. Имотот од девет хектари му припаѓал на Џек Варнер, покојниот сопственик на „Варнер Брос Студиото“. Варнер во 1930 година на имотот

Џеф Безос го купи најскапиот имот во светот

Џеф Безос го купи најскапиот имот во светот

Најбогатиот човек на светот недамна го собори рекородот во купување на најскапиот имот во Лос Анџелес кога купил имот вреден 165 милиони долари. Со тоа Безос постави нов рекорд на цената на недвижностите во Лос Анџелес. Имотот од девет хектари му припаѓал на Џек Варнер, покојниот сопственик на „Варнер Брос студиото“. Варнер во 1930 година на имотот