притисни ентер »

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Конзорциумот „Сити Фудбал Груп“, кој е сопственик на Манчестер сити, ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Џирона со цел каталонскиот клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Џирона, 47 отсто во сопственост на „Сити Груп“ од 2017 година. На почетокот на сезоната во

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Конзорциумот „Сити Фудбал Груп“, кој е сопственик на Манчестер сити, ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Џирона со цел каталонскиот клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Џирона, 47 отсто во сопственост на „Сити Груп“ од 2017 година. На почетокот на сезоната во

Жирона може да игра во ЛШ само под еден услов!

Жирона може да игра во ЛШ само под еден услов!

Жирона оваа сезона направи пријатно изненадување во шпанската Ла Лига и обезбеди место во Лигата на шампиони (ЛШ), меѓутоа за да настапи во елитното натпреварување ќе мора да надмине еден проблем. Европската куќа на фудбалот (УЕФА) не дозволува ист сопственик да има два или повеќе тимови во исто натпреварување, па така „Сити Фудбал Груп“ ќе мора да

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Конзорциумот „Сити Фудбал Груп“, кој е сопственик на Манчестер сити, ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Џирона со цел каталонскиот клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Џирона, 47 отсто во сопственост на „Сити Груп“ од 2017 година. На почетокот на сезоната во

Жирона обезбеди пласман во Лигата на шампионите, но сега има „проблем“

Жирона обезбеди пласман во Лигата на шампионите, но сега има „проблем“

Конзорциум Сити Груп Фудбал , кој е сопственик на англискиот фудбалски клуб Манчестер сити , ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Жирона со цел овој клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Жирона, во која 47 отсто е во сопственост на Сити Груп од 2017 година, моментно

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Конзорциумот „Сити Фудбал Груп“, кој е сопственик на Манчестер сити, ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Џирона со цел каталонскиот клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Џирона, 47 отсто во сопственост на „Сити Груп“ од 2017 година. На почетокот на сезоната во

Хит во Шпанија, за прв пат се пласираa во Лига на шампионите, сега проблем се сопствениците на Манчестер Сити, имаат рок до 3-ти јуни?!

Хит во Шпанија, за прв пат се пласираa во Лига на шампионите, сега проблем се сопствениците на Манчестер Сити, имаат рок до 3-ти јуни?!

Фудбалскиот конзорциум Сити Груп, кој е сопственик на Манчестер Сити, ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Жирона со цел каталонскиот клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Жирона, 47 отсто во сопственост на Сити Груп од 2017 година, на две кола пред крајот, обезбеди

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Џирона мора да реши еден проблем доколку сака да игра во ЛШ

Конзорциумот „Сити Фудбал Груп“, кој е сопственик на Манчестер сити, ќе мора да го намали својот удел во шпанскиот прволигаш Џирона со цел каталонскиот клуб следната сезона да се натпреварува во Лигата на шампионите за прв пат во својата историја, објави УЕФА. Џирона, 47 отсто во сопственост на „Сити Груп“ од 2017 година. На почетокот на сезоната во