притисни ентер »

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус
Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Властите на Јужна Кореја го уапсија лидерот на религиозна секта поврзана со најголемиот кластер на коронавирус во оваа земја, јавува Би-Би-Си. 88-годишниот Ли Ман-хе, кој беше уапсен денес, ја водел религиозната секта. Повеќе од 5.000 нивни припадници, или околу 36 отсто од сите случаи на ковидид-19 во Јужна Кореја, биле заразени. Властите го обвинија

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Властите на Јужна Кореја го уапсија лидерот на религиозна секта поврзана со најголемиот кластер на коронавирус во оваа земја, јавува Би-Би-Си. 88-годишниот Ли Ман-хе, кој беше уапсен денес, ја водел религиозната секта. Повеќе од 5.000 нивни припадници, или околу 36 отсто од сите случаи на ковидид-19 во Јужна Кореја, биле заразени. Властите го обвинија

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Властите на Јужна Кореја го уапсија лидерот на религиозна секта поврзана со најголемиот кластер на коронавирус во оваа земја, јавува Би-Би-Си. 88-годишниот Ли Ман-хе, кој беше уапсен денес, ја водел религиозната секта. Повеќе од 5.000 нивни припадници, или околу 36 отсто од сите случаи на ковидид-19 во Јужна Кореја, биле заразени. Властите го обвинија

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Властите на Јужна Кореја го уапсија лидерот на религиозна секта поврзана со најголемиот кластер на коронавирус во оваа земја, јавува Би-Би-Си. 88-годишниот Ли Ман-хе, кој беше уапсен денес, ја водел религиозната секта. Повеќе од 5.000 нивни припадници, или околу 36 отсто од сите случаи на ковидид-19 во Јужна Кореја, биле заразени. Властите го обвинија

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Приведен е лидер на јужнокорејската секта, над 5.000 членови се заразени со коронавирус

Властите на Јужна Кореја го уапсија лидерот на религиозна секта поврзана со најголемиот кластер на коронавирус во оваа земја, јавува Би-Би-Си. 88-годишниот Ли Ман-хе, кој беше уапсен денес, ја водел религиозната секта. Повеќе од 5.000 нивни припадници, или околу 36 отсто од сите случаи на ковидид-19 во Јужна Кореја, биле заразени. Властите го обвинија

ТАКА СЕ ПРАВИ ТОА ВО СВЕТОТ – 36. ОТСТО ОД СЛУЧАИТЕ НА КОРОНА ВО ЈУЖНА КОРЕЈА – УАПСЕН ВОДАЧ НА СЕКТА: Повеќе од 5.200 негови следбеници се заразени со корона а тој ги криел информациите!

ТАКА СЕ ПРАВИ ТОА ВО СВЕТОТ – 36. ОТСТО ОД СЛУЧАИТЕ НА КОРОНА ВО ЈУЖНА КОРЕЈА – УАПСЕН ВОДАЧ НА СЕКТА: Повеќе од 5.200 негови следбеници се заразени со корона а тој ги криел информациите!

Властите во Јужна Кореја го уапсиле основачот на тајната христијанска секта, Ли Ман-хе, која станала жариште на вирусот корона, за наводно криење на важни информации во врска со следењето на контакти на заразени и други злосторства. Ли Ман-тој е влијателен водач на црквата Исус Синкионџи, која е поврзана со повеќе од 5.200 заразени со вирусот на корона

Уапсен лидер на секта, криел информации за заразени

Уапсен лидер на секта, криел информации за заразени

Јужнокорејските власти го уапсија основачот на тајна христијанска секта, Ли Ман-хеа, која стана жариште на коронавирусот поради наводно криење важни информации во врска со следењето на контактите на заразени и други престапи. Тој е влијателен лидер на Шинчеониовата исусова црква каде се регистрирани 5.200 заразени со коронавирусот или 36 отсто од сите

Уапсен водач на секта , криел информации за заразени од корона

Уапсен водач на секта , криел информации за заразени од корона

Јужнокорејските власти го уапсија основачот на тајната христијанска секта , Ли Ман-хе, која стана жариште на коронавирусот, за наводно криење на важни информации во врска со мониторингот на контакти на заразени и други злосторства. Ли Ман-хе е влијателен водач на црквата Исусова Шинкеонџи, која е поврзана со повеќе од 5.200 коронавирусни инфекции,

Уапсен е водич на тајна секта: Жариште на Короната меѓу двеста илјади луѓе, ги криеше податоци!

Уапсен е водич на тајна секта: Жариште на Короната меѓу двеста илјади луѓе, ги криеше податоци!

Властите во Јужна Кореја го уапсија основачот на тајната христијанска секта, Ли Ман-хе, која стана во жариште на вирусот Корона, за наводно криење на важни информации во врска со следењето на контакти на заразени и други злосторства. Ли Ман – тој е влијателен водач на црквата Исус Синкионџи, која е поврзана со повеќе од 5.200 заразени со вирусот Корона,

Уапсен водач на секта , криел информации за заразени од корона

Уапсен водач на секта , криел информации за заразени од корона

Ли Ман-хе е влијателен водач на црквата Исусова Шинкеонџи, која е поврзана со повеќе од 5.200 коронавирусни инфекции, или 36 проценти од сите случаи во Јужна Кореја. Обвинителите тврдат дека 89-годишниот Ли, заедно со другите водачи на сектата, планирале да ги скријат од властите  информациите за скокот на заразените меѓу неговите повеќе од 200.000