притисни ентер »

Трпе му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500 ден…
Трпе му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500 ден…

Трпе му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500 ден…

Трпе му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500 ден. Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што пишувало: – “Драги сине, еве ти ги праќам оние 500 денари кои ми ги бараше, и само да знаеш 500 се пушува со две нули а не со три, џабе те праќам на факултет!”