притисни ентер »

Нацевска: Мерките на НБ дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата
Нацевска: Мерките на НБ дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата

Нацевска: Мерките на НБ дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата

Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата, оцени вицегувернерката на Народната банка, Емилија Нацевска, на вебинарот на тема „Монетарната политика, банките и кредитните пазари во ковид-19: справување, поддршка и последици“, во организација на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип

Нацевска: Мерките на НБ дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата

Нацевска: Мерките на НБ дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата

Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона кризата, оцени вицегувернерката на Народната банка, Емилија Нацевска, на вебинарот на тема „Монетарната политика, банките и кредитните пазари во ковид-19: справување, поддршка и последици“, во организација на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во  корона кризата

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во корона кризата

Вицегуверенерката на Народна банка, Емилија Нацевска оценува дека мерките преземени од Народната банка дале резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Според неа условите за кредитирање и натаму се олабавени, што како што вели е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во  корона кризата

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во корона кризата

Вицегуверенерката на Народна банка, Емилија Нацевска оценува дека мерките преземени од Народната банка дале резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Според неа условите за кредитирање и натаму се олабавени, што како што вели е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во  корона кризата

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во корона кризата

Вицегуверенерката на Народна банка, Емилија Нацевска оценува дека мерките преземени од Народната банка дале резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Според неа условите за кредитирање и натаму се олабавени, што како што вели е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски

Нацевска: Мерките на Народната банка дадоа резултати во корона-кризата

Нацевска: Мерките на Народната банка дадоа резултати во корона-кризата

Вицегуверенерката на Народна банка, Емилија Нацевска оценува дека мерките преземени од Народната банка дале резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Според неа условите за кредитирање и натаму се олабавени, што како што вели е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски

Нацевска: Mерките на Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата

Нацевска: Mерките на Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата

Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Меѓу другото, условите за кредитирање и натаму се олабавени, што е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски нивоа. Во текот на измината година, кредитната

Нацевска: Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата

Нацевска: Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата

Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Меѓу другото, условите за кредитирање и натаму се олабавени, што е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски нивоа. Во текот на измината година, кредитната

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во  корона кризата

Нацевска: Mеркитe на Народната банка дадоа резултати во корона кризата

Вицегуверенерката на Народна банка, Емилија Нацевска оценува дека мерките преземени од Народната банка дале резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Според неа условите за кредитирање и натаму се олабавени, што како што вели е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски

Нацевска: Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата

Нацевска: Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата

Податоците покажуваат дека мерките преземени од Народната банка дадоа резултати во досегашниот тек на корона-кризата. Меѓу другото, условите за кредитирање и натаму се олабавени, што е видливо преку натамошното постојано намалување на каматните стапки на кредитирањето коишто достигнаа историски најниски нивоа. Во текот на измината година, кредитната