притисни ентер »

Мареј нема да игра за Велика Британија на Дејвис Купот
Мареј нема да игра за Велика Британија на Дејвис Купот

Мареј нема да игра за Велика Британија на Дејвис Купот

Некогашниот светски рекет број еден и освојувач на Грен слем титули и олимписко злато, Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис Kупот во ноември. „Дадов многу за Дејвис Купот на мојата земја. Последен пат играв за Велика Британија на крајот на 2019 година. Мислам дека не заслужувам да играм за овој тим. Нори и Еванс имаа одлична година, а

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се борев со него до септември следната

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се борев со него до септември следната

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се борев со него до септември следната

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Англија– Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се борев со него до септември

НЕ ЗАСЛУЖУВАМ ДА ИГРАМ, СЕ ОТКАЖУВАМ Енди Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

НЕ ЗАСЛУЖУВАМ ДА ИГРАМ, СЕ ОТКАЖУВАМ Енди Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се борев со него до септември следната

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

Мареј ќе го пропушти Дејвис купот

– Британскиот тенисер Енди Мареј најави дека нема да учествува на Дејвис купот во ноември. Според него, конечната одлука ќе ја донесе капитенот на британската репрезентација Леон Смит. – Дадов многу за Дејвис купот. Понекогаш играв на моја штета. Последен пат играв на крајот на 2019 година, кога имаше коронавирус. Се борев со него до септември следната