притисни ентер »

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата
Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Фудбалската иднина на Кристијано Роналдо ќе биде една од темите што ќе го обележи почеткот на преодниот рок. Португалецот, донесе да му овозможи на Јувентус да ја освои Лигата на шампионите, оваа сезона не само што не успеа да направи значаен резултата во елитното натпреварување, туку тој и клубот остнаа и без титулата во Серија А. Оваа сезона може

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Фудбалската иднина на Кристијано Роналдо ќе биде една од темите што ќе го обележи почеткот на преодниот рок. Португалецот, донесе да му овозможи на Јувентус да ја освои Лигата на шампионите, оваа сезона не само што не успеа да направи значаен резултата во елитното натпреварување, туку тој и клубот остнаа и без титулата во Серија А. Оваа сезона може

Роналдо веќе има план, познато е каде ќе ја заврши кариерата

Роналдо веќе има план, познато е каде ќе ја заврши кариерата

Кристијано Роналдо во Јувентуд дојде пред три години од Реал Мадрид за 100 милиони евра, ова беше трансфер кој не се очекуваше. Португалецот стигна во Торино за да му помогне на тимот да дојде до првата титулата во Лигата на шампиони, но не успеа во тоа. Јувентус не блеска како претходните сезона, а оваа сезона се „лизнаа“ и во Серија. „Старата дама“

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Фудбалската иднина на Кристијано Роналдо ќе биде една од темите што ќе го обележи почеткот на преодниот рок. Португалецот, донесе да му овозможи на Јувентус да ја освои Лигата на шампионите, оваа сезона не само што не успеа да направи значаен резултата во елитното натпреварување, туку тој и клубот остнаа и без титулата во Серија А. Оваа сезона може

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Фудбалската иднина на Кристијано Роналдо ќе биде една од темите што ќе го обележи почеткот на преодниот рок. Португалецот, донесе да му овозможи на Јувентус да ја освои Лигата на шампионите, оваа сезона не само што не успеа да направи значаен резултата во елитното натпреварување, туку тој и клубот остнаа и без титулата во Серија А. Оваа сезона може

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Италијански новинар откри во кој клуб Роналдо ќе ја заврши кариерата

Фудбалската иднина на Кристијано Роналдо ќе биде една од темите што ќе го обележи почеткот на преодниот рок. Португалецот, донесе да му овозможи на Јувентус да ја освои Лигата на шампионите, оваа сезона не само што не успеа да направи значаен резултата во елитното натпреварување, туку тој и клубот остнаа и без титулата во Серија А. Оваа сезона може

Роналдо веќе има план, познато е каде ќе ја заврши кариерата

Роналдо веќе има план, познато е каде ќе ја заврши кариерата

Кристијано Роналдо во Јувентуд дојде пред три години од Реал Мадрид за 100 милиони евра, ова беше трансфер кој не се очекуваше. Португалецот стигна во Торино за да му помогне на тимот да дојде до првата титулата во Лигата на шампиони, но не успеа во тоа. Јувентус не блеска како претходните сезона, а оваа сезона се „лизнаа“ и во Серија. „Старата дама“

Познато каде Кристијано Роналдо ќе ја продолжи кариерата по „бајката“ во Италија

Познато каде Кристијано Роналдо ќе ја продолжи кариерата по „бајката“ во Италија

Последните денови се повеќе се шпекулираше дека Кристијано Роналдо ќе го напушти Јувентус. Португалецот пристигна во торинскиот клуб во 2018 година од Реал Мадрид, со цел да ја освои Лигата на шампионите со „старата дама“. Сепак, целта не беше постигната, и оваа сезона тие останаа и без круна во Италија. Според Клаудио Рајмонди, новинар на „Спорт Медијасет“,

Роналдо веќе има план за иднината: Новинар ексклузивно открива каде ќе ја заврши кариерата

Роналдо веќе има план за иднината: Новинар ексклузивно открива каде ќе ја заврши кариерата

Италијанските медиуми изминатите недели многу шпекулираа дали Кристијано Роналдо ќе го напушти Јувентус на крајот од оваа сезона. Роналдо пристигна во Јувентус пред три години од Реал Мадрид за 100 милиони евра и тоа беше трансфер што малкумина го очекуваа. Португалецот пристигна во Торино за да и помогне на Старата дама конечно да стигне до титулата