притисни ентер »

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари
Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Информативна сесија за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура се одржа денеска во Музејот на Македонска борба во Скопје, на која заинтересираните апликанти можеа да слушнат нешто повеќе околу тековните повици. Програмата ја спроведува Министерството за култура, и е наменета за културните и креативните сектори. За време на сесијата, Билјана

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа" – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа" – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Информативна сесија за програмата „Креативна Европа" – потпрограма Култура се одржа денеска во Музејот на Македонска борба во Скопје, на која заинтересираните апликанти можеа да слушнат нешто повеќе околу тековните повици. Програмата ја спроведува Министерството за култура, и е наменета за културните и креативните сектори. Информативна сесија за програмата

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Информативна сесија за програмата „Креативна Европа“ - потпрограма Култура се одржа денеска во Музејот на Македонска борба во Скопје, на која заинтересираните апликанти можеа да слушнат нешто повеќе околу тековните повици. Програмата ја спроведува Министерството за култура, и е наменета за културните и креативните сектори.

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“

Со настан во НУ „Музеј на македонската борба“ – Скопје денеска започнува серијата информативни сесии посветени на тековните повици на програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура: „Проекти за соработка“ и „Циркулација на европски книжевни дела“ за 2023 година. На настанот во Скопје ќе бидат презентирани: Повикот за категоријата „Проекти за соработка“

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Со настан во НУ „Музеј на македонската борба“ – Скопје денеска започнува серијата информативни сесии посветени на тековните повици на програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура: „Проекти за соработка“ и „Циркулација на европски книжевни дела“ за 2023 година. На настанот во Скопје ќе бидат презентирани: Повикот за категоријата „Проекти за соработка“

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура Со настан во НУ „Музеј на македонската борба“ – Скопје денеска започнува серијата информативни сесии посветени на тековните повици на програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура: „Проекти за соработка“ и „Циркулација на европски книжевни дела“

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Во пет градови ќе се одржат информативни сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Со настан во НУ „Музеј на македонската борба“ – Скопје денеска започнува серијата информативни сесии посветени на тековните повици на програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура: „Проекти за соработка“ и „Циркулација на европски книжевни дела“ за 2023 година. На настанот во Скопје ќе бидат презентирани: Повикот за категоријата „Проекти за соработка“

Од Скопје започнуваат информативните сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Од Скопје започнуваат информативните сесии за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура

Со настан во НУ „Музеј на македонската борба“ – Скопје денеска започнува серијата информативни сесии посветени на тековните повици на програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура: „Проекти за соработка“ и „Циркулација на европски книжевни дела“ за 2023 година. На настанот во Скопје ќе бидат презентирани: Повикот за категоријата „Проекти за соработка“