притисни ентер »

Поскромно со скромноста претседателе
Поскромно со скромноста претседателе

Поскромно со скромноста претседателе

АЛЕКСАНДРА М. МИТЕВСКА Еден симпатичен гест, од  „политичко-транспортна“ природа, за првото службено патување на новиот претседател на државата Стево Пендаровски деновиве успеа да го пренасочи фокусот на јавноста од  неизвесноста што наеднаш завладеа околу добивањето датум за почеток на преговорите со Европската Унија. Токму таа неизвесност околу следната