притисни ентер »

Катица Јанева и денеска се води дека е на работа, уште не е вратена во затворот, вели директорот на „Идризово“ Јовановски

Катица Јанева и денеска се води дека е на работа, уште не е вратена во затворот, вели директорот на „Идризово“ Јовановски

По написите дека осудената Катица Јанева е вратена во затворот „Идризово“ бидејќи Управата за извршување на санкциите спровела контрола и не ја нашле на работа, директорот на затворот Зоран Јовановски вели дека сè уште Управата не испратила известување за тоа. „За осуденото лице за кое прашувате, сè уште немаме добиено некакво известување од Управата

Катица Јанева вратена во Идризово, нема да работи надвор од затворот

Катица Јанева вратена во Идризово, нема да работи надвор од затворот

Поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди за МИА директорот на Управата за извршување на санкции Александар Пандов. Постапувајќи по службена должност Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман

Катица Јанева не ги почитувала условите за ангажман, го загуби правото да оди од затвор на работа

Катица Јанева не ги почитувала условите за ангажман, го загуби правото да оди од затвор на работа

Катица Јанева – екс шефицата на СЈО го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди директорот на Управата за извршување на санкции – Александар Пандов. Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман надвор од затворот, па утврдено е дека Јанева не ги почитувала условите. Таа во

Не ги почитувала условите за ангажман надвор од „Идризово“ – Јанева го загуби правото да оди на работа од затвор

Не ги почитувала условите за ангажман надвор од „Идризово“ – Јанева го загуби правото да оди на работа од затвор

Поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди директорот на Управата за извршување на санкции Александар Пандов за Телма. Постапувајќи по службена должност, Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“

Поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди за МИА директорот на Управата за извршување на санкции Александар Пандов. Постапувајќи по службена должност Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман

Пандов: Јанева нема да излегува од Идризово, ги прекршила правилата за работа надвор од затворот

Пандов: Јанева нема да излегува од Идризово, ги прекршила правилата за работа надвор од затворот

Постапувајќи по службена должност Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман надвор од затворот, при што е утврдено дека Јанева не ги почитувала правилата, потврди за МИА, Пандов. Јанева, во февруари годинава доби дозвола да работи во адвокатската канцеларија на нејзиниот син, адвокатот Лазар

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“

Поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди за МИА директорот на Управата за извршување на санкции Александар Пандов. Постапувајќи по службена должност Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“

Поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди за МИА директорот на Управата за извршување на санкции Александар Пандов. Постапувајќи по службена должност Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово

Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово

Поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) Катица Јанева го загуби правото да работи надвор од затворот „Идризово“, потврди за МИА директорот на Управата за извршување на санкции Александар Пандов. Постапувајќи по службена должност Управата направила проверка за почитувањето на условите за користење на правото за работен ангажман