притисни ентер »

Единствена Македонија: Злото има име, се вика партија „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс и на 15 јули ќе биде поразена
Единствена Македонија: Злото има име, се вика партија „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс и на 15 јули ќе биде поразена

Единствена Македонија: Злото има име, се вика партија „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс и на 15 јули ќе биде поразена

Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ ја започнува изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи“, преку социјалните мрежи и соопштенија, пресови, изјави преку класичните медиуми, информираат од партијата. Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ настапува со кандидатски

Единствена Македонија: Ќе ги одземеме украдените 15 милијарди евра

Единствена Македонија: Ќе ги одземеме украдените 15 милијарди евра

Единствена Македонија на Јанко Бачев  и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ ја започнаа изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи“, преку социјалните мрежи и преку класичните медиуми. Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ настапува со кандидатски листи во сите шест изборни единици

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Скопје, 24 јуни 2020 Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ ја започнува изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи“, преку социјалните мрежи и соопштенија/пресови/изјави преку класичните медиуми. Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ настапува со кандидатски

Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија” со кампања на терен преку непосредни разговори со народот

Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија” со кампања на терен преку непосредни разговори со народот

Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија” ја започнува изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи”, преку социјалните мрежи и соопштенија/пресови/изјави преку класичните медиуми. Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија” настапува со кандидатски листи во сите шест

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ ја започнува изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи“, преку социјалните мрежи и соопштенија/пресови/изјави преку класичните медиуми. Скопје, 24 јуни 2020 Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Скопје, 24 јуни 2020 Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ ја започнува изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи“, преку социјалните мрежи и соопштенија/пресови/изјави преку класичните медиуми. Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ настапува со кандидатски

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Единствена Македонија ја започнува изборната кампања

Скопје, 24 јуни 2020 Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ ја започнува изборната кампања која ќе се води на терен преку непосредни разговори со народот „очи во очи“, преку социјалните мрежи и соопштенија/пресови/изјави преку класичните медиуми. Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ настапува со кандидатски