притисни ентер »

Како се прави чај на руска свадба? (смешен натпревар за парови)

Како се прави чај на руска свадба? (смешен натпревар за парови)

Препознатлив дел од современите руски свадби се ваквите хумористични игри со еротски елементи. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.