притисни ентер »

Starlink сака да воведе брз интернет во авионите
Starlink сака да воведе брз интернет во авионите

Starlink сака да воведе брз интернет во авионите

Тимот кој стои зад сателитската интернет мрежа Starlink која припаѓа на компанијата SpaceX започна преговори со неколку авиокомпании со цел да се воведе побрз интернет во нивните авиони. Ширењето на Starlink од домовите во руралните средини на авиоиндустријата е очекуван чекор на компанијата SpaceX и нејзиниот директор Eлон Маск. „Разговаравме со неколку

Starlink сака да воведе брз интернет во авионите

Starlink сака да воведе брз интернет во авионите

Тимот кој стои зад сателитската интернет мрежа Starlink која припаѓа на компанијата SpaceX започна преговори со неколку авиокомпании со цел да се воведе побрз интернет во нивните авиони. Ширењето на… Текстот Starlink сака да воведе брз интернет во авионите е превземен од USB.mk . The post Starlink сака да воведе брз интернет во авионите appeared first

Starlink сака да воведе брз интернет во авионите

Starlink сака да воведе брз интернет во авионите

Тимот кој стои зад сателитската интернет мрежа Starlink која припаѓа на компанијата SpaceX започна преговори со неколку авиокомпании со цел да се воведе побрз интернет во нивните авиони. Ширењето на Starlink од домовите во руралните средини на авиоиндустријата е очекуван чекор на компанијата SpaceX и нејзиниот директор Илон Маск. „Разговаравме со неколку