притисни ентер »

Најдобрите планинарски домови во Македонија за убава летна авантура
Најдобрите планинарски домови во Македонија за убава летна авантура

Најдобрите планинарски домови во Македонија за убава летна авантура

Ова лето би сакале да си овозможиме по некоја авантура, да уживаме во планините кои толку многу ги сакаме и да истражиме уште од природните убавини на нашата татковина. Затоа овој пат ви го споделуваме нашиот мал, но сепак значаен список на планинарски домови, кои се функционални во Македонија. Планинарски дом Чеплес Планинарскиот дом Чеплес се наоѓа