притисни ентер »

Браќа и сестри Македонци, предадени сме или поточно продадени сме!
Браќа и сестри Македонци, предадени сме или поточно продадени сме!

Браќа и сестри Македонци, предадени сме или поточно продадени сме!

Браќа и сестри Македонци, предадени сме или поточно продадени сме! Божји аманет е да се сака својот род и да се споделува со другите. Тој што нема чувство за својот род, не може да има чувство за друг! Македонија отсекогаш патела од предавници и продадени души, но ова веќе ја премина секоја граница. И ден денес едни квази-политичари извршија предавство