притисни ентер »

Пердувестата јакна – еден од фаворитите за оваа зима
Пердувестата јакна – еден од фаворитите за оваа зима

Пердувестата јакна – еден од фаворитите за оваа зима

Иако долго време беа наш верен сопатник само во текот на снежните денови, пердувестите јакни сега се едно о парчињата кои се неизоставен дел од зимската гардероба. Тие добуја кул фактор благодарејќи на модните брендови кои им дадода модерен призвук со интересни кроеви и богата палета на бои. Дамите ги ставија во фокус на своите опуштени и носиви изданија,