притисни ентер »

ПОЦ апелира граѓаните од Центар да ги пријават своите хаварисани возила и да добијат надомест
ПОЦ апелира граѓаните од Центар да ги пријават своите хаварисани возила и да добијат надомест

ПОЦ апелира граѓаните од Центар да ги пријават своите хаварисани возила и да добијат надомест

Од ЈП ПОЦ ги потсетуваат сопствениците на хаварисани возила да ги пријават на телефонскиот број 075/476 – 762 и да добијат надомест за откуп. По примениот повик, со согласност на сопственикот, ЈП ПОЦ бесплатно ќе ги отстрани хаварисаните и напуштени возила и приколки од јавните површини во Општина Центар кои потоа компанијата Васкони Скрап ДОО-Скопје

Општина Центар не му дава на пајакот да се одмори

Општина Центар не му дава на пајакот да се одмори

Во изминативе седум дена с анкционира ни се 136 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот , соопшти денеска ЈП Паркинзи општина Центар. Во периодот од 18.01. до 24.01.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко

Пријавете го вашето хаварисано возило и добијте надомест за откуп

Пријавете го вашето хаварисано возило и добијте надомест за откуп

Од ЈП ПОЦ ги потсетуваат сопствениците на хаварисани возила да ги пријават на телефонскиот број 075/476 – 762 и да добијат надомест за откуп. – По примениот повик, со согласност на сопственикот, ЈП ПОЦ бесплатно ќе ги отстрани хаварисаните и напуштени возила и приколки од јавните површини во Општина Центар кои потоа компанијата Васкони Скрап ДОО-Скопје

Општина Центар: За една недела санкционирани се 136 непрописно паркирани возила

Општина Центар: За една недела санкционирани се 136 непрописно паркирани возила

Во периодот од 18.01. до 24.01.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 67 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. ЈП ПОЦ и Општина Центар континуирано

За една недела во Центар се изречени казни за 136 непрописно паркирани возила

За една недела во Центар се изречени казни за 136 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 136 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 18.01. до 24.01.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани

Центар: За една недела санкционирани се 136 непрописно паркирани возила

Центар: За една недела санкционирани се 136 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 136 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 18.01. до 24.01.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани

За седум дена санкционираа 136 непрописно паркирани возила

За седум дена санкционираа 136 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 136 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 18.01. до 24.01.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани

За седум дена санкционирани се 136 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 136 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 136 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 18.01. до 24.01.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани

Изминатата недела санкционирани 136 непрописно паркирани возила

Изминатата недела санкционирани 136 непрописно паркирани возила

Изминатата недела се санкционирани 136 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Од ЈП Паркинзи на Општина Центар соопштуваат дека во периодот од 18 до 24 јануари 2021 година, со „пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 69 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „блокатор“ санкционирани

Кичевски: Важам за еден од „полошите“ директори бидејќи не дозволувам јавувања за да не се плати казна за непрописно паркирано возило

Кичевски: Важам за еден од „полошите“ директори бидејќи не дозволувам јавувања за да не се плати казна за непрописно паркирано возило

100 дневни паркинг карти, ова е еден од неславните примери на прекршители на сообраќајните правила. Прекршител е скопјанка која морала да земе кредит за да си ги подмири долговите. Сообраќајната свест и култура на скопјани е се уште на ниско ниво но таа, според првиот човек на ПОЦ, Васко Кичевски може да се зголеми преку едукација, и со репресивни