притисни ентер »

СЕКС ТРЕНДОВИ ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА: Каква ќе биде интимата во 2021 година?
СЕКС ТРЕНДОВИ ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА: Каква ќе биде интимата во 2021 година?

СЕКС ТРЕНДОВИ ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА: Каква ќе биде интимата во 2021 година?

Минатата година, за повеќето, беше една од најтешките. Пандемијата во голема мера ги промени нашите животи. Почнувајќи од фактот дека поголемиот дел од времето го поминувавме дома. Целата ситуација, логично, влијаеше и на нашите сексуални животи, а еве што велат експертите за тоа како ќе изгледа сексот во новата година и што ќе се промени. Тиоми Морган,

Кои секс трендови ќе владеат во 2021?

Кои секс трендови ќе владеат во 2021?

Пандемијата, затворањето, повлекувањето во изолација, сето тоа влијае на сите аспекти од нашиот живот, па и на сексот. Новата година само што започна, па интересно е да дознаеме што велат експертите за тоа како ќе изгледа сексот во 2021 и што ќе се промени. Експертот за секс Тиоми Морган за Metro одвои три тренда кои ќе бидат најзначајни. Мастурбација

Експертите предвидуваат: Како ќе изгледа водењето љубов во 2021 година?

Експертите предвидуваат: Како ќе изгледа водењето љубов во 2021 година?

Пандемијата, карантинот, изолацијата – сето тоа придонесе за драстична промена на нашите животи, а тоа важи и за сексот. Само што влеговме во 2021 година, па интересно е да се види што велат експертите за тоа како ќе изгледа сексот во новата година и што ќе се промени. Експертот за секс Тиоми Морган посочува 3 трендови кои ќе бидат најзначајни: Мастурбација

Секс-експерт ја дава својата прогноза за 2021: Што ќе биде актуелно на полето на сексот

Секс-експерт ја дава својата прогноза за 2021: Што ќе биде актуелно на полето на сексот

Карантините и ситуацијата со пандемијата направија големи промени во односите на партнерите, а многумина тврдат дека новите услови на живот се одразија и врз акцијата во спалната соба. Што ни носи 2021 година на овој план? Секс-експертот Тајоми Морган дава прогноза што ќе биде актуелно на поле секс во 2021. Мастурбацијата како љубов и нега на самиот