притисни ентер »

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее
Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее А вие, што прво забележувате кај мажот? Па, секако, прво го забележувате целокупниот физички изглед. Но, дали забележувате нешто посебно? Многу жени ќе речат дека гласот обично го забележуваат прво, особено кога е длабок и доминантен, бидејќи тој може целосно да го засени остатокот од изгледот

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее

А вие, што прво забележувате кај мажот? Па, секако, прво го забележувате целокупниот физички изглед. Но, дали забележувате нешто посебно? Многу жени ќе речат дека гласот обично го забележуваат прво, особено кога е длабок и доминантен, бидејќи тој може целосно да го засени остатокот од изгледот на мажот, па дури и да го смени целокупниот впечаток на

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее

Мажи, ова е добитна комбинација на која ниедна нема да одолее

фото:профимедиа А вие, што прво забележувате кај мажот? Па, секако, прво го забележувате целокупниот физички изглед. Но, дали забележувате нешто посебно? Многу жени ќе речат дека гласот обично го забележуваат прво, особено кога е длабок и доминантен, бидејќи тој може целосно да го засени остатокот од изгледот на мажот, па дури и да го смени целокупниот

ШТО ЖЕНИТЕ САКААТ? Мажи, ова е добитна комбинација на која никоја нема да одолее

ШТО ЖЕНИТЕ САКААТ? Мажи, ова е добитна комбинација на која никоја нема да одолее

Што прво забележувате кај мажот? Па, секако, прво го забележувате целокупниот физички изглед. Но, дали забележувате нешто посебно? Многу жени ќе речат дека гласот обично го забележуваат прво, особено кога е длабок и доминантен, бидејќи тој може целосно да го засени остатокот од изгледот на мажот, па дури и да го смени целокупниот впечаток на подобро

Што жените прво забележуваат кај мажите на плажа?

Што жените прво забележуваат кај мажите на плажа?

Ако сте мислеле дека жените се подобри од мажите и дека физичкиот изглед не им е толку важен, многу се имате излажано затоа што ново истражување докажува дека и тоа како жените ги одмеруваат мажите. Со оглед на тоа дека летот ни е пред врата, жените на плажа ги одмеруваат мажите исто така како што тие ги гледаат жените, а прво што им доаѓа на очи се

Како треба да изгледа совршен маж: Жените сложни и едногласни

Како треба да изгледа совршен маж: Жените сложни и едногласни

Истражувањето направено во Русија ни даде увид во тоа што жените бараат кај мажот ... Мажите постојано се обидуваат да го најдат одговорот, што сакаат жените и што бараат од нив. Затоа се обидуваат да ги менуваат своите фризури честопати, да го освежат својот стил и да ги менуваат парфемите што ги носат со цел да привлечат поубави жени, но факт е дека