притисни ентер »

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода
Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Екопатролата на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

До каде дојдовме еко-патрола да не учи како и каде се фрла ѓубре! Првите „разговори“ со дуќанџиите од Пластичарска

До каде дојдовме еко-патрола да не учи како и каде се фрла ѓубре! Првите „разговори“ со дуќанџиите од Пластичарска

Повеќе превентивно-информативни разговори со сопственици на трговски објекти на булевар „Никола Карев“, познат како Пластичарска улица, денеска спроведе еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, при што дуќанџиите биле информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната

До каде дојдовме еко-патрола да не учи како и каде се фрла ѓубре! Првите „разговори“ со дуќанџиите од Пластичарска

До каде дојдовме еко-патрола да не учи како и каде се фрла ѓубре! Првите „разговори“ со дуќанџиите од Пластичарска

Повеќе превентивно-информативни разговори со сопственици на трговски објекти на булевар „Никола Карев“, познат како Пластичарска улица, денеска спроведе еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, при што дуќанџиите биле информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната

Комунална со залинени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со залинени активности во Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Повеќе превентивно-информативни разговори со сопственици на трговски објекти на булевар „Никола Карев“, познат како Пластичарска улица, денеска спроведен еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, при што дуќанџиите биле информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Повеќе превентивно-информативни разговори со сопственици на трговски објекти на булевар „Никола Карев“, познат како Пластичарска улица, денеска спроведен еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, при што дуќанџиите биле информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Повеќе превентивно-информативни разговори со сопственици на трговски објекти на булевар „Никола Карев“, познат како Пластичарска улица, денеска спроведен еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, при што дуќанџиите биле информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Информативни разговори за правилно одлагање на отпадот

Информативни разговори за правилно одлагање на отпадот

Екопатролата на јавното претпријатие „Комунална хигиена“ во текот на вчерашниот ден спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на Пластичарска улица (булевар „Никола Карев“). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната