притисни ентер »

Бадем бомбици готови за 10 минути
Бадем бомбици готови за 10 минути

Бадем бомбици готови за 10 минути

Овој вкус ќе ве освои уште на првиот залак. Состојки: 100 гр бадеми 250 гр варено кондензирано млеко 30 гр грчки јогурт 100 гр путер 350 гр бисквити Подготовка: Измешајте го вареното кондензирано млеко со грчкиот јогурт и путер и изматете со миксер. Смелете ги бадемите и бисквитите и додадете ги во претходната смеса. Се убаво измешајте. Направете бомбици

Со сигурност не сте пробале повкусни: Бадем БОМБИЦИ готови за десет минути (РЕЦЕПТ)

Со сигурност не сте пробале повкусни: Бадем БОМБИЦИ готови за десет минути (РЕЦЕПТ)

Со сигурност не сте пробале повкусни: Бадем БОМБИЦИ готови за десет минути (РЕЦЕПТ) Овој вкус ќе ве освои уште на првиот залак. Состојки: 100 гр бадеми 250 гр варено кондензирано млеко 30 гр грчки јогурт 100 гр путер 350 гр бисквити Подготовка: Измешајте го вареното кондензирано млеко со грчкиот јогурт и путер и изматете со миксер. Смелете ги бадемите