притисни ентер »

Одредени ФИНАЛИСТИТЕ на Националниот избор на „Автомобил на годината во Македонија“ за 2023
Одредени ФИНАЛИСТИТЕ на Националниот избор на „Автомобил на годината во Македонија“ за 2023

Одредени ФИНАЛИСТИТЕ на Националниот избор на „Автомобил на годината во Македонија“ за 2023

Националното стручно жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија годинава по 28. пат го организира Изборот, и истиот е најстар и единствен Национален Избор. Согласно условите за учество во Избор на Автомобил на годината за 2023 во Македонија, Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија ги одбра следниве возила кои влегуваат