притисни ентер »

Рита Ора ја разгоре машката фантазија
Рита Ора ја разгоре машката фантазија

Рита Ора ја разгоре машката фантазија

Најсекси пејачката со албанско потекло, Рита Ора во бледо виолетов комплет ги откри своите атрибути. Имено на филмскиот фестивал во Кан во преден план ги истакна градите и рамниот стомак. 28- годишната пејачка ги покажа и нејзините тетоважи.

Рита Ора ја разгоре машката фантазија: Со длабоко деколте ги истакна градите

Рита Ора ја разгоре машката фантазија: Со длабоко деколте ги истакна градите

Најсекси пејачката со албанско потекло, Рита Ора во бледо виолетов комплет ги откри своите атрибути. Имено на филмскиот фестивал во Кан во преден план ги истакна градите и рамниот стомак. 28- годишната пејачка ги покажа и нејзините тетоважи.