притисни ентер »

Биберовиќ реши да игра за Турција
Биберовиќ реши да игра за Турција

Биберовиќ реши да игра за Турција

Младиот кошаркар на Фенербахче, Тарик Биберовиќ, момче родено во Зеница, реши во иднина да не настапува за репрезентацијата на Босна и Херцеговина. Тој веќе подолго време игра за истанбулскиот великан, а доби турски пасош и ја прифати поканата да игра за турската репрезентација. Оваа информација ја потврди селекторот на Турција, Ергин Атаман. „Во репрезентацијата

Биберовиќ реши да игра за Турција

Биберовиќ реши да игра за Турција

Младиот кошаркар на Фенербахче, Тарик Биберовиќ, момче родено во Зеница, реши во иднина да не настапува за репрезентацијата на Босна и Херцеговина. Тој веќе подолго време игра за истанбулскиот великан, а доби турски пасош и ја прифати поканата да игра за турската репрезентација. Оваа информација ја потврди селекторот на Турција, Ергин Атаман. „Во репрезентацијата

Биберовиќ реши да игра за Турција

Биберовиќ реши да игра за Турција

Младиот кошаркар на Фенербахче, Тарик Биберовиќ, момче родено во Зеница, реши во иднина да не настапува за репрезентацијата на Босна и Херцеговина. Тој веќе подолго време игра за истанбулскиот великан, а доби турски пасош и ја прифати поканата да игра за турската репрезентација. Оваа информација ја потврди селекторот на Турција, Ергин Атаман. „Во репрезентацијата

Биберовиќ реши да игра за Турција

Биберовиќ реши да игра за Турција

Младиот кошаркар на Фенербахче, Тарик Биберовиќ, момче родено во Зеница, реши во иднина да не настапува за репрезентацијата на Босна и Херцеговина. Тој веќе подолго време игра за истанбулскиот великан, а доби турски пасош и ја прифати поканата да игра за турската репрезентација. Оваа информација ја потврди селекторот на Турција, Ергин Атаман. „Во репрезентацијата