притисни ентер »

Поренашната сопруга на Кајмакоски си ја отвори душата: Манекенката Кристина откри зошто им пропадна бракот!
Поренашната сопруга на Кајмакоски си ја отвори душата: Манекенката Кристина откри зошто им пропадна бракот!

Поренашната сопруга на Кајмакоски си ја отвори душата: Манекенката Кристина откри зошто им пропадна бракот!

Најпрвин беше манекенка. Потоа стана фитнес инструкторка. Пред неколку месеци реши да се проба и како пејачка. Нејзиното име е Кристина Димитријовска, односно поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски. За прв пат во јавноста, Кристина си ја отвори душата и пред камерата на естрадниот магазин Бекстејџ ги раскажа причините за разводот со Даниел. Додаде

Кристина Димитријовска: Пријатели сме со Даниел, не се мразиме

Кристина Димитријовска: Пријатели сме со Даниел, не се мразиме

Најпрвин беше манекенка. Потоа стана фитнес инструкторка. Пред неколку месеци реши да се проба и како пејачка. Нејзиното име е Кристина Димитријовска, односно поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски. За прв пат во јавноста, Кристина си ја отвори душата и пред камерата на естрадниот магазин Бекстејџ ги раскажа причините за разводот со Даниел. Додаде

„Не го мразам Даниел“, бившата на Кајмакоски прозборе за разводот

„Не го мразам Даниел“, бившата на Кајмакоски прозборе за разводот

Поранешната сопруга на Даниел Кајмаковски прозборе за разделбата со поп-пејачот. Таа за естрадниот магазин „Бекстејџ“ изјавила дека останале во  добри односи, пред сè заради нивното дете,  и додала: „Не ни одеше, ама не го мразам“.  Кристина Димитријовска, која неодамна стана мис Балкан, освен што се занимава со манекенство беше и фитнес-инструкторка

„Не го мразам Даниел“, бившата на Кајмакоски прозборе за разводот

„Не го мразам Даниел“, бившата на Кајмакоски прозборе за разводот

Поранешната сопруга на Даниел Кајмаковски прозборе за разделбата со поп-пејачот. Таа за естрадниот магазин „Бекстејџ“ изјавила дека останале во  добри односи, пред сè заради нивното дете,  и додала: „Не ни одеше, ама не го мразам“.  Кристина Димитријовска, која неодамна стана мис Балкан, освен што се занимава со манекенство беше и фитнес-инструкторка

Поранешната сопруга на Кајмакоски откри во какви односи се со пејачот- од тоа што ќе го слушнете нема да им поверувате на сопствените уши

Поранешната сопруга на Кајмакоски откри во какви односи се со пејачот- од тоа што ќе го слушнете нема да им поверувате на сопствените уши

Поранешната сопруга на Кајмакоски откри во какви односи се со пејачот- од тоа што ќе го слушнете нема да им поверувате на сопствените уши Најпрвин беше манекенка. Потоа стана фитнес инструкторка. Пред неколку месеци реши да се проба и како пејачка. Нејзиното име е Кристина Димитријовска, односно поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски. За прв пат

Поранешната сопруга на Кајмакоски откри во какви односи се со пејачот и дали има нова љубов

Поранешната сопруга на Кајмакоски откри во какви односи се со пејачот и дали има нова љубов

ИЗВОР Скопје24 | февруари 14, 2020 Најпрвин беше манекенка. Потоа стана фитнес инструкторка. Пред неколку месеци реши да се проба и како пејачка. Нејзиното име е Кристина Димитријовска, односно поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски. За прв пат во јавноста, Кристина си ја отвори душата и пред камерата на естрадниот магазин Бекстејџ ги раскажа причините

Поранешната сопруга на Кајмакоски: Пријатели сме со Даниел, не се мразиме

Поранешната сопруга на Кајмакоски: Пријатели сме со Даниел, не се мразиме

Најпрвин беше манекенка. Потоа стана фитнес инструкторка. Пред неколку месеци реши да се проба и како пејачка. Нејзиното име е Кристина Димитријовска, односно поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски. За прв пат во јавноста, Кристина си ја отвори душата и пред камерата на естрадниот магазин Бекстејџ ги раскажа причините за разводот со Даниел. Додаде

Бившата на Кајмакоски ги откри причините за разводот: „Не ни одеше, но не го мразам!“

Бившата на Кајмакоски ги откри причините за разводот: „Не ни одеше, но не го мразам!“

Најпрвин беше манекенка. Потоа стана фитнес инструкторка. Пред неколку месеци реши да се проба и како пејачка. Нејзиното име е Кристина Димитријовска, односно поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски. За прв пат во јавноста, Кристина си ја отвори душата и пред камерата на естрадниот магазин Бекстејџ ги раскажа причините за разводот со Даниел. Додаде