притисни ентер »

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ
Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Во МКЦ вечерва од 21 часот ќе настапат бендовите Ambroz и Transhunter. Концертот ќе се пренесува онлајн на https://www.facebook.com/mkc.mkd/. -Во соработка со Terrorvoid Promotions го најавуваме првиот live stream концерт. Тимот на Тerrorvoid реши да остане пркосен и да продолжи да го шири духот на подземјето на единствениот начин на кој моментално

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Во МКЦ вечерва од 21 часот ќе настапат бендовите Ambroz и Transhunter. Концертот ќе се пренесува онлајн на https://www.facebook.com/mkc.mkd/. -Во соработка со Terrorvoid Promotions го најавуваме првиот live stream концерт. Тимот на Тerrorvoid реши да остане пркосен и да продолжи да го шири духот на подземјето на единствениот начин на кој моментално

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Во МКЦ вечерва од 21 часот ќе настапат бендовите Ambroz и Transhunter. Концертот ќе се пренесува онлајн на https://www.facebook.com/mkc.mkd/ . -Во соработка со Terrorvoid Promotions го најавуваме првиот live stream концерт. Тимот на Тerrorvoid реши да остане пркосен и да продолжи да го шири духот на подземјето на единствениот начин на кој моментално

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Во МКЦ вечерва од 21 часот ќе настапат бендовите Ambroz и Transhunter. Концертот ќе се пренесува онлајн на https://www.facebook.com/mkc.mkd/.

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

Концерт на Ambroz и Transhunter во МКЦ

– Во МКЦ вечерва од 21 часот ќе настапат бендовите Ambroz и Transhunter. Концертот ќе се пренесува онлајн на https://www.facebook.com/mkc. mkd/ . -Во соработка со Terrorvoid Promotions го најавуваме првиот live stream концерт. Тимот на Тerrorvoid реши да остане пркосен и да продолжи да го шири духот на подземјето на единствениот начин на кој моментално