притисни ентер »

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во велешкиот театар
Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во велешкиот театар

На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечерва ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот

Монодрамата „Исмена“ Вечерва премиерно во Велешки театар

Монодрамата „Исмена“ Вечерва премиерно во Велешки театар

Вечерва во 19 часот  велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ ќе ја изведе монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата е во изведба на актерката Моника Ставревска, музиката во живо ја исполнува Сашко Костов. Дизајнот на плакатот и промотивниот материјал се на Филип Коруновски. Праизведбата на монодрамата

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова.

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

Праизведба на „Исмена“ од Катерина Момева во Велешкиот театар

– На сцената „Петре Прличко“ во Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, со почитување на здравствените протоколи, вечер ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот

Праизведба: Монодрамата „Исмена“ во Велешки театар

Праизведба: Монодрамата „Исмена“ во Велешки театар

На 21 ноември во 19 часот на сцената „Петре Прличко“ во Велешкиот театар ќе биде праизведена монодрамата „Исмена“ од Катерина Момева, во режија на Елеонора Теова. Како што информираат од Велешкиот театар, монодрамата ја изведува актерката Моника Ставревска, а изведбата на музиката во живо е на Сашко Костов. Дизајнот на плакатот и промотивниот материјал