притисни ентер »

Заев: Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци
Заев: Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци

Заев: Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци

Мора да им покажеме на младите да се помират, а не да ни бегаат“ рече премиерот Заев, кој тврди дека ќе успее да ја совлата таа „политичка војна“ во државата работејќи искрено и транспаренто. „Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци, градови и села. Да не се прават војни како ние тука во парламентот. Да не се направи

Заев: Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци

Заев: Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци

Мора да им покажеме на младите да се помират, а не да ни бегаат“ рече премиерот Заев, кој тврди дека ќе успее да ја совлата таа „политичка војна“ во државата работејќи искрено и транспаренто. „Младите мора да ни се помират и меѓу ВМРО и СДСМ и меѓу Албанци и Македонци, градови и села. Да не се прават војни како ние тука во парламентот. Да не се направи