притисни ентер »

WRC: Рели Монца со изменета рута за сезонското финале
WRC: Рели Монца со изменета рута за сезонското финале

WRC: Рели Монца со изменета рута за сезонското финале

Организаторите на Рели Монца најавија измени во рутата на релито. Организаторите на Светскиот рели шампионат се одлучија за промени во сезонското финале на Монца. Измените се состојат од еднаква поделба на затворени патишта и кружни брзински испити кои ќе бидат дел од завршниот спектакл за оваа сезона. Италијанскиот евент ќе се одржи втора година по