притисни ентер »

На колку години ќе започне твојата среќа според хороскопот?

На колку години ќе започне твојата среќа според хороскопот?

Се смета дека во животот на секој човек има период во кој се му врви по вода – работа, учење, љубов, пари… што не значи дека и во останатото време нема да е среќен, но особено во оваа фаза тревогите и негативните емоции се сведени на минимум. Да си замислиме дека животот е еден круг поделен на четири временски сектори – детство, созревање, зрела возраст