притисни ентер »

Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил
Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил

Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил

Купувањето автомобил, нов или половен, е сериозна инвестиција за повеќето луѓе. Целиот процес на барање, купување и средување документи може да биде напорен, особено ако сте финансиски ограничени, но сепак треба да одвоите време и нерви за оваа голема одлука. Купувањето автомобил најчесто е борба меѓу купувачот и продавачот – купувачот сака да помине

Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил

Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил

Купувањето автомобил, нов или половен, е сериозна инвестиција за повеќето луѓе. Целиот процес на барање, купување и средување документи може да биде напорен, особено ако сте финансиски ограничени, но сепак треба да одвоите време и нерви за оваа голема одлука. Купувањето автомобил најчесто е борба меѓу купувачот и продавачот – купувачот сака да помине

Пет работи кои никако не се споменуваат кога се купува автомобил

Пет работи кои никако не се споменуваат кога се купува автомобил

Купувањето автомобил е сериозна инвестиција, за многумина можеби и најголемата во животот. Целиот процес на купување може да биде тежок, особено ако сте финансиски ограничени, а повеќето луѓе се. Купувањето автомобил често е борба помеѓу купувачот и продавачот. Купувачот сака да добие што поголем попуст, а продавачот да заработи што повеќе пари. Ако

Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил

Пет работи што не треба да му ги кажете на продавачот кога купувате автомобил

Купувањето автомобил, нов или половен, е сериозна инвестиција за повеќето луѓе. Целиот процес на барање, купување и средување документи може да биде напорен, особено ако сте финансиски ограничени, но сепак треба да одвоите време и нерви за оваа голема одлука. Купувањето автомобил најчесто е борба меѓу купувачот и продавачот – купувачот сака да помине