притисни ентер »

Што би се случило ако астронаутите се обидат да слетаат на Јупитер?
Што би се случило ако астронаутите се обидат да слетаат на Јупитер?

Што би се случило ако астронаутите се обидат да слетаат на Јупитер?

Најдобар начин да истражиме нов свет е ако астронаутите слетаат на него. Затоа луѓето испратија вселенски летала на Месечината, Венера, Марс, месечината на Сатурн, Титан, и други планети. Но, постојат неколку места во Сончевиот Систем што никогаш нема да ги разбереме, онака како што би сакале. Едно од тие места е Јупитер. Јупитер е направен претежно