притисни ентер »

Агелер: Пратениците треба да гласаат за да има напредок, санкциите се ефикасни
Агелер: Пратениците треба да гласаат за да има напредок, санкциите се ефикасни

Агелер: Пратениците треба да гласаат за да има напредок, санкциите се ефикасни

Aмбасадорката на САД, Ангела Агелер денеска од Гостивар порача дека уставните измени треба да се усвојат за земјава да се придвижи напред. Според неа, пратениците треба да гласаат за да има напредок. - Знам дека е тешко, но треба да се усвојат уставните измени што знам дека не е баш омилен и популарен чекор, но е неопходен за чекор напред. Пратениците

Пратениците треба да ги усвојат уставните измени за да оди земјата напред, вели американската амбасадорка Агелер

Пратениците треба да ги усвојат уставните измени за да оди земјата напред, вели американската амбасадорка Агелер

Усвојувањето на уставните измени не е баш омилен и популарен чекор, но е неопходен чекор напред, вели американската амбасадорка Анџела Прајс Агелер. Таа смета дека пратениците треба да ги усвојат уставните измени за да има напредок во земјата. „Знам дека е тешко, но треба да се усвојат уставните измени што знам дека не е баш омилен и популарен чекор,

САД ќе објават имиња на лица од земјава кои ги прекршиле законите

САД ќе објават имиња на лица од земјава кои ги прекршиле законите

Во САД се разгледуваат соодветни санкции за поединци кои ги прекршиле американски закони и норми. Веројатно во претстојните месеци ќе видиме едно или можеби неколку имиња. Овој одговор го даде амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер на прашање постевно на панел дискусијата „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија“ што се

САД ќе објават имиња на лица од земјава кои ги прекршиле законите

САД ќе објават имиња на лица од земјава кои ги прекршиле законите

Во САД се разгледуваат соодветни санкции за поединци кои ги прекршиле американски закони и норми. Веројатно во претстојните месеци ќе видиме едно или можеби неколку имиња. Овој одговор го даде амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер на прашање постевно на панел дискусијата „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија“ што се

Агелер: Уставните измени треба да се усвојат

Агелер: Уставните измени треба да се усвојат

Амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер денеска од Гостивар порача дека уставните измени треба да се усвојат за земјава да се придвижи напред. Според неа, пратениците треба да гласаат за да има напредок. – Знам дека е тешко, но треба да се усвојат уставните измени што знам дека не е баш омилен и популарен чекор, но е неопходен за чекор напред. Пратениците

Агелер: Уставните измени треба да се усвојат

Агелер: Уставните измени треба да се усвојат

Амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер денеска од Гостивар порача дека уставните измени треба да се усвојат за земјава да се придвижи напред. Според неа, пратениците треба да гласаат за да има напредок. – Знам дека е тешко, но треба да се усвојат уставните измени што знам дека не е баш омилен и популарен чекор, но е неопходен за чекор напред. Пратениците

САД ќе објават имиња на лица кои ги прекршиле законите

САД ќе објават имиња на лица кои ги прекршиле законите

Во САД се разгледуваат соодветни санкции за поединци кои ги прекршиле американски закони и норми. Веројатно во претстојните месеци ќе видиме едно или можеби неколку имиња. Овој одговор го даде амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер на прашање постaвeно на панел дискусијата „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија“ што

„Санкциите на САД се сериозни, ЌЕ ГИ НАТЕРААТ ФУНКЦИОНЕРИТЕ ДА ПОСТАПУВААТ ПРАВИЛНО и да бидат поодговорни“

„Санкциите на САД се сериозни, ЌЕ ГИ НАТЕРААТ ФУНКЦИОНЕРИТЕ ДА ПОСТАПУВААТ ПРАВИЛНО и да бидат поодговорни“

Сфативме дека санкциите, без разлика дали се работи за политичари или за бизнисмени, можат да бидат многу ефективни и охрабрувачки. Тие ги тераат луѓето да бидат многу попретпазливи отколку што биле, бидејќи санкциите на САД се сериозни и може да имаат долготрајни последици, подвлече амбасадорката во одговорот на прашањето за воведување санкции кон

„Санкциите на САД се сериозни, ЌЕ ГИ НАТЕРААТ ФУНКЦИОНЕРИТЕ ДА ПОСТАПУВААТ ПРАВИЛНО и да бидат поодговорни“

„Санкциите на САД се сериозни, ЌЕ ГИ НАТЕРААТ ФУНКЦИОНЕРИТЕ ДА ПОСТАПУВААТ ПРАВИЛНО и да бидат поодговорни“

Сфативме дека санкциите, без разлика дали се работи за политичари или за бизнисмени, можат да бидат многу ефективни и охрабрувачки. Тие ги тераат луѓето да бидат многу попретпазливи отколку што биле, бидејќи санкциите на САД се сериозни и може да имаат долготрајни последици, подвлече амбасадорката во одговорот на прашањето за воведување санкции кон

Нема само еден список, наредните месеци ќе видиме имиња на лица кои ги прекршиле законите, вели Агелер

Нема само еден список, наредните месеци ќе видиме имиња на лица кои ги прекршиле законите, вели Агелер

Во САД се разгледуваат соодветни санкции за поединци кои ги прекршиле американски закони и норми. Веројатно во претстојните месеци ќе видиме едно или можеби неколку имиња. Овој одговор го даде амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер на прашање постевно на панел дискусијата „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија" што се