притисни ентер »

10 дена 10 килограми помалку? Можно е, со екстремен режим на исхрана
10 дена 10 килограми помалку? Можно е, со екстремен режим на исхрана

10 дена 10 килограми помалку? Можно е, со екстремен режим на исхрана

Овој екстремен режим на исхрана дава одлични резултати, а се препорачува негово практикување само еднаш во шест месеци. Секој ден згответе 500 грама ориз. Кога оризот ќе се зготви, додадете исецкана кисела краставица. Земајте го овој оброк секој пат кога сте гладни, распоредете го на повеќе оброци, но тајната во тоа е да јадете полека и секој залак

10 дена – 10 килограми помалку

10 дена – 10 килограми помалку

Овој екстремен режим на исхрана дава одлични резултати, а се препорачува негово практикување само еднаш во шест месеци. Секој ден згответе 500 грама ориз. Кога оризот ќе се зготви, додадете исецкана кисела краставица. Земајте го овој оброк секој пат кога сте гладни, распоредете го на повеќе оброци, но тајната во тоа е да јадете полека и секој залак