притисни ентер »

Осумгодишниот Рајан преку YouTube заработува 22 милиони долари за една година
Осумгодишниот Рајан преку YouTube заработува 22 милиони долари за една година

Осумгодишниот Рајан преку YouTube заработува 22 милиони долари за една година

Осумгодишниот Рајан, кој на неговиот YouTube канал зборува за детски играчки, за само една година заработи 22 милиони долари и стана најголема ѕвезда на оваа видео платформа, барем кога е во прашање заработката.. Магазинот Forbes процени дека малиот Рајан од каналот Ryan ToysReview заработи 500.000 долари повеќе од Џејк Пол во периодот од изминатите